• ул. „Ботевградско шосе“, 1805 Яна
  • 087 702 23 27
  • mmetal@mail.bg

За нас

„М МЕТАЛ“ ЕООД – Вторични Суровини, е частно търговско дружество, специализирано в търговията на дребно и едро с метален скрап. Дружеството работи на вътрешния пазар на скрап като търгува с широка гама метални и суровини. „М МЕТАЛ“ ЕООД е привела дейността си в съответствие с последните изисквания на националното законодателство в сферата на опазването на околната среда, и непрекъснато се стреми да подобрява качеството на своята работа за да се впише и в най-строгите изисквания на своите клиенти.

Фирмата разполага с площадка която се намира в с.ЯНА. Площадката е оборудвана със съвременни електронни везни, в това число автомобилна, което гарантира максимална точност при изкупуването на вторични суровини. Дружеството разполага също с необходимата собствена специализирана техника за демонтаж, нарязване в размер, товарене и транспортиране на метален скрап“от място“.

На своите фирмени клиенти в страната „М МЕТАЛ“ ЕООД има възможност да предложи изкупуване на всички видове вторични суровини от място.“М МЕТАЛ“ ЕООД предлага на своите корпоративни клиенти и услуги по професионално демонтиране на конструкции, придружено с извозване на получените в следствие на това метални отпадъци, до нашето депо. Фирмата разполага с необходимите разрешителни.

Благодарим че избрахте “М МЕТАЛ“ ЕООД